Om mig

My photo
Mamma, feminist, ex-fru, väninna och så mycket mer.

Monday, March 23, 2009

Flytta flytta flytta

Äntligen!!! Vi som var på väg ifrån kollektivet. En granne ringde och frågade om vi ville byta lägenhet med henne. Vi funderade inte i många sekunder. Så nu ska vi alltså flytta till en 4:a. Den är på två plan och har en egen liten trädgård. Tjejerna (läs: stora E) är heltaggade på att få egna rum. Allting kommer att bli så mycket lättare. Läggningen kommer att gå dubbelt så snabbt eftersom man kan lägga vars ett kid i vars ett rum. Man slipper gå ner för en trappa för att släppa in och ut katterna. Katterna kommer inte av misstag att komma in i korridoren och bajsa där. Man behöver inte bära två skrikande barn upp för en trappa, istället kan man fösa dom som en fårskock.

Fatta! Två plan! Tre sovrum, en gigantisk klädkammare och badrum där uppe. Där nere finns ett badrum till, liten klädkammare, vardagsrum, kök och matplats också en hall förstås. Inte så mycket att göra vid heller. Vi ska lägga nytt golv och måla i hallen. Kanske måla om en vägg i vardagsrummet också. Vår klätterhortensia, som inte trivs så bra i kruka, ska få komma i jord. Humle ska hämtas i svärmors stuga.

I Kristihimmelsfärds-helgen går kalaset av stapeln. Mindre kul att flyttstäda och bära lådor men allt kommer att bli så bra sen!

2 comments:

Anonymous said...

Grattis till nya boendet!!

Gabriel said...

Ja det kommer att bli så himla skönt.